onsdag 21 januari 2009

FORMEX.. ÅRETS INREDNINGSMÄSSA!


Så börjar mitt trädgårdsår igen..

Inredningsmässan i Älvsjö är starten för den nya säsongen. Det är här vi söker inspiration och beställer merparten av alla våra inredningssaker.. Här sker en orgie i stilar, pryttlar, färger, former och annat som man inte hade en aning om att man kan sälja.. hehehe Varje år blir det en konflikt mellan vad vi ska ha och vad vi vill ha. Det gäller att veta vilken stil vi har i butiken.. Ibland får man stålsätta sig mot de otroligt vackra indiska överkasten i skimmrande färglatt siden. Jag upprepar för mig som ett mantra, "-Jag har ett växthus och inte en butik i stan", -Jag har ett vackert litet växthus inte en fin butikslokal i stan". Det är inte lätt med mässor.. Men nu till rapporten...

Smakprov på årets sortiment & bilder från mässan....
Små smulor av mässans utbud..
Välkommen vår!

ETT NYTT ÅR I SIKTE...


Som vanligt så har jag åtagit mig tusen miljoner saker på en gång... Vet inte hur jag lyckas men det slår aldrig fel:)
Hela hösten har min andra blogg www.norrtanbynight.blogspot.com tagit all min lediga tid och trädgårdsbloggandet hamnade på is. Men nu blir det nya tag! För numera har jag två trädgårdsbloggar.. Har börjat skriva på Norrtälje tidnings bloggsida. (www.norrtaljetidning.se/läsarnytt/blogg) Tanken är att läsarna ska kunna följa med mig under mitt trädgårdsår och vara med lite bakom kulisserna.. Ja hoppas verkligen att jag hinner och inte blir galen när butiken öppnar.. Brukar ju bli en viss tendens av stress symtom varje år men som alltid hoppas jag på bättring:)
Jag har en hemsida på firman men det är inte lika fritt som på bloggen så jag tänker använda mig lite mer av bloggandet i verksamheten i år. Så sidan kommer kanske inte bli lika privat som tidigare men vad gör det.. Bloggandet är fritt och fritt fram för bloggaren att bestämma sitt eget koncept. Men naturligt vis kommer jag fortsätta men mitt filosofiska tänkande och fundera på allt mellan himmel och jord..
Tack för ett nytt år och ett nytt vackert oskrivet blad i mitt liv..
Mvh Lisa-Matilda